Elektroweg Business Center Rotterdam

Emiel Lops Fotografie

Emiel Lops Fotografie is een all-round fotostudio, die zich zowel op de particuliere, als op de zakelijke klant richt. Hierbij valt te denken aan portretfotografie in de studio of op locatie, bedrijfsreportages en huwelijksreportages. Maar ook voor produktfoto's, varierend van packshots tot volledige gestylde presentaties wordt regelmatig een beroep op mij gedaan. Daarnaast verzorg ik onder meer de fotografie voor verscheidene makelaars in de regio.

Wat begon als hobby in combinatie met een baan als P&O adviseur, is in een paar jaar tijd uitgegroeid tot een volwaardig bedrijf waarvan ik eigenaar ben. De vaardigheden, die ik mijn werk als P&O adviseur heb opgedaan komen enorm van pas in mijn werk als ondernemer, want met mooie foto's maken alleen red je het niet.

In mijn speurtocht naar een studio was ik op zoek naar een ruimte met een industriele uitstraling, hoge plafonds en een goede bereikbaarheid met een centrale ligging. De ruimte, die ik in het EBC vond voldoet aan al deze eisen. Een voormalige fabriek met hoge plafonds, stalen draagbalken voor de industriele uitstraling en op een steenworpafstand van de snelweg. Al met al een prachtige plek waar ik met veel plezier werk.