Elektroweg Business Center Rotterdam

Good Place 2 Work

Beschrijf in het kort wat uw bedrijf doet
Good Place 2 Work is een kleinschalige flexibele werkomgeving met een female touch in Rotterdam. Je kan er flexibel werken, klanten ontvangen, trainingen & workshops geven en vergaderen. Ons kantoor is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer en parkeren in de omgeving is gratis.

Vertel in het kort wat meer over uzelf en wat uw rol in het bedrijf is
Mijn naam is Noëlla de Jager en sinds begin 2010 ben ik een onderneming gestart, na ruim 18 jaar met veel plezier bij Unilever in diverse functies te hebben gewerkt. Good Place 2 Work is geboren uit mijn eigen behoefte om zelfstandig ondernemer te worden, maar daarbij wel tijdens een werkdag contact te hebben met andere zelfstandigen. Kennisdelen, kruisbestuivingen en sparren zijn hierdoor goed mogelijk. Samen met Ingrid Hengstmengel zorgen wij voor de verbinding van de gebruikers van ons kantoor en regelen we de dagelijkse gang van zaken rondom Good Place 2 Work. Samen werken we toe naar andere vestigingen die juist ook weer in woonomgevingen gecreëerd worden.

Wat spreekt u aan in het huren in het EBC?
De woonomgeving van het EBC is voor Good Place 2 Work ideaal. De goede bereikbaarheid met auto en OV en de dichtbij gelegen winkels zijn daarbij een extra pluspunt.

Wat waren de voorwaarden waaraan uw kantoorruimte moest voldoen en voldoet uw ruimte hieraan?
De grote van de ruimtes in het EBC zijn zeer geschikt voor startende ondernemers en maken het mogelijk om meerdere ruimtes te huren. De ruimtes van Good Place 2 Work liggen op de 2e verdieping, alleen met trap bereikbaar, waardoor er ook nog aan de conditie gewerkt wordt!