Elektroweg Business Center Rotterdam

JTM Partners

Beschrijf in het kort wat uw bedrijf doet
JTM Partners is een administratie accountantskantoor.  Opgericht 1 mei 1990 en sinds de zomer ( ik dacht juni) 1994 gevestigd op de Elektroweg.  Eerst tot het jaar 2000 op de 2e verdieping.  Daarna zijn we verhuisd naar de 1e verdieping, waar we een licht kantoor hebben met veel ramen.  In oktober hebben wij het kantoor vergroot met 2 units.  Wat zo makkelijk is om huurder te zijn in het pand Elektroweg, je kan makkelijk je kantoor verkleinen (dat deed mijn buurman Erik, die van 2 naar 1 kantoor ging) maar ook vergroten, of intern verhuizen, wat een andere buurman deed toen hij van de vorige eigenaar het verzoek kreeg om te verhuizen, toen ik zelf als kantoor groter wilde worden.

Vertel in het kort wat meer over uzelf en wat uw rol in het bedrijf is
Ik ben eigenaar en oprichter van mijn bedrijf.

Wat spreekt u aan in het huren in 'Het EBC'?
Het gratis kunnen parkeren voor de deur is natuurlijk erg prettig. Daarnaast betalen we hier een redelijke huur, en spreekt de vrijheid die je hebt met de kantoor units ons erg aan.

Wat waren de voorwaarden waaraan uw kantoorruimte moest voldoen en in hoeverre voldoet uw ruimte hieraan?
In de loop van de tijd, wil je gewoon wat meer ruimte.  Zelf wilde ik vooral een bespreekkamer.  Deze heb ik nu, alhoewel niet vaak benut is het toch fijn er één te hebben.