Elektroweg Business Center Rotterdam

Melonmedia

Beschrijf in het kort wat uw bedrijf doet
Melon Media, opgericht in 2000, is een Nederlandse Internetonderneming die zich bezighoudt met ontwikkelen en exploiteren van diverse Internet concepten. Variërend van vraag en aanbod sites tot doelgroepgerichte carrière websites. Maandelijks bezoeken gemiddeld 375.000 mensen onze websites en samen bekijken zij 1.900.000 pagina's. Ruim 17.000 bedrijven maken gebruik van onze diensten en onze database van ruim 310.000 kandidaten. Onze focus ligt bij het verder uitbouwen van het succes van onze huidige websites en bij de uitbreiding van ons portfolio via nieuwe internet concepten. Een greep uit onze websites:
www.stagemotor.nl
www.zoekbijbaan.nl
www.zoekvakantiewerk.nl
www.bijbaantje.nl

   

Vertel in het kort wat meer over uzelf en wat uw rol in het bedrijf is
Ik ben Jan-Willem Kruithof in 2002 na mijn studie informatica begonnen met Melon Media. Intussen zijn we flink gegroeid en behoren we nu tot de belangrijkste sites voor het werven van studenten en scholieren voor stages en bijbanen. Ook is daar inmiddels startersbanen.nl (http://www.startersbanen.nl) aan toegevoegd voor het werven van kandidaten die hun studie hebben afgerond.

 

Wat spreekt u aan in het huren in het EBC?
Goede ligging aan snelweg vinden we erg prettig natuurlijk. Verder zijn de parkeer mogelijkheden goed en is het parkeren in de buurt gratis, dat vind je niet veel meer in Rotterdam.

 

Wat waren de voorwaarden waaraan uw kantoorruimte moest voldoen en voldoet uw ruimte hieraan?
Wij konden hier snel uitbreiden met nieuwe ruimtes. Inmiddels hebben we zeven ruimtes op de eerste verdieping in gebruik.